dimarts, 29 de gener del 2008

Setmana de Carnestoltes.

Avui comença la setmana més divertida de l'any. Avui arriba el rei Carnestoltes i omplirà la setmana dels infants de patiments.
L'Íria demà ha de portar una disfressa feta a casa (de Pop groc, com ella va dir des del primer dia), l'endemà ha de portar una corbata, dijous un mitjó de cada color i divendres ha d'anar vestida de color blau marí per poder-se posar la disfressa que han fet a l'escola.
L'Anna i el Pau no sabem què hauran de fer, ho aniràn dient els alumnes de 6è. I divendres podràn portar una disfressa feta a casa. Volen anar de ballarina i d'home aranya. Quina feinada m'espera!!!!

Semana de Carnaval.
Hoy empieza la semana más divertida del año. Hoy llega el rey Carnaval y llenará la semana de los niños de 'patiments' (cosas que deben hacer los niños).
Íria mañana tiene que llevar un disfraz hecho en casa (de Pulpo amarillo, como ella pidió desde el primer día), al día siguiente tiene que llevar una corbata, el jueves un calcetín de cada color y el viernes tiene que ir vestida de azul marino para poder ponerse el disfraz que han hecho en el cole.
Anna y Pau no saben qué tendrán que hacer, lo irán diciendo los alumnos de 6º. Y el viernes podrán llevar un disfraz hecho en casa y que no sea bélico. Quieren ir de bailarina y de hombre araña. ¡¡¡Cuánto trabajo me espera!!!

1 comentari:

  1. M'agrada aquest blog, és alegre i quotidià. Mai havia escrit a cap. La realitat és que tinc que fer una disfressa de polp al meu fill de 7 anys i m'ha eixit per casualitat. Felicitats a la creadora!!! Per un altra banda, podries explicar-me com un fer una disfressa de polp a casa? Mil gràcies.

    ResponElimina