dissabte, 13 de desembre del 2008

Concert a l'escola.

Quan van dir als nens que podien provar algun instrument per veure si els agradava, a l'octubre, el Pau va tenir molt clar que volia fer piano. Va provar-ho i va dir que sí, que volia continuar. I, després d'un petit entrebanc al començament, ha seguit fent classes i avui ha tocat dues peces al concert que han fet a l'escola. Gràcies, Núria, perquè sé que molt del mèrit és teu.

Veieu tots els pares/mares que estan gravant l'actuació dels seus fills? Sempre he pensat que ha de ser molt bonic veure-ho després, però si gravo... no ho veig! I prefereixo gaudir el moment.

Concierto en la escuela.
Cuando les dijeron a los niños en la escuela que podían probar algún instrumento para ver si les gustaba, en octubre, Pau tuvo muy claro que quería aprender a tocar el piano. Lo probó y dijo que sí, que quería continuar. Y, después de un pequeño contratiempo al principio, ha seguido tomando clases de piano y hoy ha tocado dos piezas en el concierto que han hecho en el colegio. Gracias, Núria, porque sé que gran parte del mérito es tuyo.
¿Veis todos estos padres/madres que están grabando la actuación de sus hijos? Siempre he pensado que debe ser muy bonito verlo depués, pero si grabo... no lo veo! Y prefiero disfrutar del momento.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada