dilluns, 16 de febrer del 2009

Un altre ós.

El vaig acabar ahir al vespre. Per què dos ossos? Doncs perquè vaig comprar una troca de llana i només vaig poder fer el cos del primer ós, el gran. Vaig comprar una segona troca i quan estava acabant de fer les potes... vaig veure que eren de colors diferents!!! Solució: comprar una altra troca de cada marró i fer dos ossos!
L'Íria els ha dut a l'escola i han agradat tant que quan l'he anada a recollir no podia ni parlar! jajajaja El gran l'ha deixat uns dies a l'escola per a que tots puguin gaudir-ne. Els nens l'han batejat com a 'Ós Bonic'.

Otro oso.
Lo acabé ayer por la noche.
¿Por qué dos osos? Porque compré una madeja de lana y sólo pude hacer el cuerpo del oso grande. Compré una segunda y cuando ya estaba terminando de hacer las patas... vi que eran de colores distintos!!! Solución: comprar otra madeja de cada color y hacer dos osos.
Íria los ha llevado hoy al cole y han gustado tanto que, cuando la he ido a recoger, no podía ni hablar! jajajaja El grande lo ha dejado unos días en el cole para que todos puedan disfrutar de él. Los niños lo han bautizado como el Oso Bonito.

1 comentari:

  1. això si que és aprofitar un curs!!! ets la reina de l'amigurumi, t'han quedat molt makus :D
    un petonet per tu i els osets :p
    Celi

    ResponElimina