dijous, 12 de març del 2009

Una flor trobada.

Avui l'Íria ha sortit de l'escola amb una floreta a la motxilla. L'havia trobat al pati de rodes i se l'ha quedat perquè era molt maca. Me l'ha ensenyat quan he anat a recollir-la i després l'ha dut a la mà tota l'estona. La floreta, cada cop més pansida, ha començat a perdre pètals i l'Íria plorava mentre els recollia tots.
M'ha fet recordar la pel·lícula It's a wonderful life, quan la filleta del James Stewart està malalta al llit i li demana que li arregli la seva flor perquè perd els pètals. M'agrada molt aquesta pel·lícula!
Per que no perdés més pètals la portava entremig de les dues mans.

Una flor encontrada.
Hoy Íria ha salido del colegio con una flor en la mochila. La había encontrado en el patio de ruedas y se la ha quedado porque le ha gustado mucho. Me la ha enseñado cuando he ido a recogerla y después la ha llevado en la mano todo el rato. La florecita, cada vez más mustia, ha empezado a perder pétalos. Íria se ha quedado muy triste, llorando mientras los recogía todos.
Me ha recordado la película It's a wonderful life, cuando la hijita de James Stewart está enferma, en la cama, y le pide que le arregle la flor porque pierde pétalos. ¡Me encanta esta película!
Para que no perdiera más pétalos la llevaba entre las dos manos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada