dilluns, 15 de juny del 2009

Diari d'una dona senzilla.

Fa uns dies vaig trobar el Diari d’una Dona Senzilla aquí i aquí . M’ha agradat molt i m’hi afegeixo.

FOR TODAY ... PER A AVUI 15 de juny de 2009

Outside My Window... Per la finestra... és fosc, algunes cases tenen els llums encesos i se sent l'aigua que cau d'algú que ha regat.
I am thinking... Estic pensant... que ara que s’acaba l’escola tindrem molta feina (deixar els dinars i sopars fets, organitzar què fem l’endemà...), però tinc ganes de fer coses diferents, de sortir de la rutina de escola- casa- banyera- sopar- dormir.
I am thankful for... Em sento agraïda per... els fills que tinc, són genials!
From the kitchen... Des de la cuina... els plats bruts del nostre sopar que esperaran a que els rentem demà.
I am wearing... Que tinc posat... Samarreta, pantalons curts i descalça.
I am creating... Estic creant... uns collarets per regalar.
I am going... Vaig a... dormir de seguida que acabi aquí.
I am reading... Estic llegint... Una pila de blogs buscant informació sobre les workboxes, penso que segurament ens anirà bé per fer els deures a l’estiu.
I am hoping... Espero... tenir prou temps per a tot.
I am hearing... Estic escoltant... l'aigua d'algun veí que ha regat, les veus de la nit,... i la tv.
Around the house... Per tota la casa... un gran desordre! A veure si ho solucionem entre tots.
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... l’estona quan els nens ja dormen i fins que arriba l’Antoni: pau, descans, de vegades ordinador, de vegades mitja o ganxet, ... una estona per a mi.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: Demà anar al teatre que fan el Pau i els seus companys, dimecres anar tots plegats a la piscina, que fa molt que no hi anem i dissabte les festes d’aniversari
Here is picture thought I am sharing... Un pensament en imatges per compartir...

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

1 comentari:

  1. deliciós i d gran sensibilitat!! molt bé!!!
    ets fantàstica!!

    ResponElimina