dimecres, 21 d’abril del 2010

Diari d'una dona senzilla.FOR TODAY ... PER A AVUI 19 d'abril.
Outside My Window... Per la finestra... sol. Un dia de sol, amb un cel d’un blau preciós.
I am thinking...
Estic pensant... què podria fer amb el nou ganxet que vaig comprar, és un ganxet afgà. Recordo haver vist aquest punt quan era petita, però no vaig poder fer-lo mai. Per fi, divendres me’n vaig comprar un i vaig poder provar-ho.
I am thankful for... Em sento agraïda per... haver sortit a les dues de la feina. Fóra tant bo poder fer sempre aquest horari!
I am wearing... Que tinc posat... ja comença a escalfar el sol, però com que sóc molt fredolica, encara duc jersei.
I'm remembering... Estic recordant... la tieta Carmen. Fa uns dies que hi penso sovint. I també penso que ningú més se’n deu recordar.
I am going... Vaig a... mirar d’acabar els projectes que estan esperant que els cusi. És el més pesat de tot, però també s’ha de fer.
I am reading...
Estic llegint... 'Cuentos que nos unen', de Maita Cordero.
I am hoping... Espero... l’A. acabi aviat aquests horaris que està fent últimament i puguem anar un cap de setmana al càmping tots junts.
In my mind... Tinc al cap... veganisme, crudivorisme,... però no m’acabo d’atrevir. Noticing that... Adonant-me que... tot va canviant de mica en mica, poc a poquet, però ho fa.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... La gente se arregla todos los días el cabello, ¿por qué no el corazón?
From the kitchen... Des de la cuina... avui no hi he entrat. Com que el diumenge miro de fer els sopars de 2 o 3 dies, després tinc una mica més de temps per a altres coses.
I am creating... Estic creant... el baggy bolero. Tinc vàries coses començades, però aturades del tot: amigurumis, mitjons, un top per a l’Anna esperant des de l’estiu passat. A veure si dono a tot una empenta i els acabo d’una vegada.
Around the house... Per tota la casa... falta una mà de pintura!
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... un ou remenat fet amb un tros de pa.
A Few Plans For The Rest Of The Week:
Alguns plans per a la resta de la setmana: acabar el baggy bolero, cosir els amigurumis que estan esperant que tingui ganes d’agafar una agulla i que els cusi, començar una manteta manteta per al sofà en forma de ‘maxi-tapete’ i una jaqueta fàcil com una que té la mare i que vaig fer fa una pila d’anys. Ahhh! I divendres és Sant Jordi!!!! Excusa boníssima per anar a comprar algun llibre més ;-)
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:


Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada