dilluns, 31 de maig del 2010

La Vuelta al Mundo.

Ja fa temps que em vaig apuntar a aquest grup d'amants de la fotografia amb ganes de jugar/aprendre/superar-se/passar-s'ho bé. Però encara no he fet cap post al meu blog mostrant les fotos que he fet al llarg del mes. I aquest maig passat encara menys: no he fet cap fotografia!!! I això que el tema era: Animals.
Ara ja han dit quins seran els temes de tot l'estiu. Espero col·laborar una mica més i millor amb el grup i us animo a que també ho feu vosaltres.

La Vuelta al Mundo.
Ya hace tiempo que me apunté a este grupo de amantes de la fotografía con ganas de jugar/aprender/superarse/pasárselo bien. Pero aún no he posteado las fotos que he hecho a lo largo de cada mes. Y este mes pasado aún menos: no he hecho ninguna foto del tema propuesto que eran los animales!
Ahora ya han dicho los temas de todo el verano. Espero colaborar un poco más y mejor con el grupo y os animo a hacerlo también vosotros.

2 comentaris:

 1. pues va a ser que no .......
  de fotografia ni res de res ....!!!
  el ke hi enten i fa moltes fotos i esta al flirck es el meu home.
  roser

  ResponElimina
 2. tina ves a www.casanov.es es la web del meu home , en jordi , a ma dreta posa "les meves fotos a flickr"" . en jordi es el del caso groc i la foto de sota el de la camisa de cuadres .
  ell fa 30 anys que fa fotos , es mes vam fer fa mes de 20 anys un viatge a alemania a comprar tota la maquinaria per revelar fotos a ma, una pasada ... !!! i fa anys que tot esta guardat al armari......

  roser

  ResponElimina