dijous, 22 de juliol del 2010

M'he estrenat amb la filosa.

La J. m'ha deixat la seva filosa. Fa dos dies que la tinc i fins avui no m'he pogut posar a provar de filar amb ella. Quin gust! L'única cosa és la cadira, fa falta una cadira més baixa (ho he fet amb una de normal). M'hi he estat una estoneta i ... crec que demà tindré agulletes! jejejeje


Me he estrenado con la rueca.
J. me ha dejado su rueca. Hace dos días que la tengo y hasta hoy no he podido sentarme a probar como se hila con ella. ¡Qué gusto! La única pega es la silla, hace falta una silla más bajita (he utilizado una silla normal de comedor). He estado un ratito y... creo que mañana tendré agujetas!

2 comentaris:

  1. ostres carmutxa , justament ahir parlava amb la meva sogra i em deia que li faria gracia filar llana , i li vaig dir que ja li buscaria a algun blog l'informacio i mirariem de fer.li una filosa. roser

    ResponElimina
  2. Qué bien como va la aventura? Ya me contaras. Te has decidido por alguna rueda en especial? Ya nos enseñaras tu hilo. Petonets guapa

    ResponElimina