dimecres, 21 de juliol del 2010

Una jaqueta.

Quan la vaig veure (fa dos dies) vaig saber que la faria. Per a mi, és clar! Per desgràcia se'm va acudir ensenyar-li ahir unes fotos a la Marta i ... ja podeu imaginar, no? M'he quedat sense jaqueta.... perquè la vol per a ella!!!!
I la faré amb aquesta llana (és fil teixit) que tinc des de fa una pila d'anys i mai no havia trobat el patró que m'agradava per usar-la.


Una chaqueta.
Cuando la vi (hace dos días) supe que la haría. Para mí, claro! Por desgracia se me ocurrió enseñarle unas fotos a Marta y... ya podeis imaginar, no? Me que quedado sin chaqueta... porque la quiere para ella!!!
Y la haré con esta lana (es hilo tejido) que tengo desde hace un montón de años y nunca había encontrado un patrón que me gustara para usarla.

3 comentaris:

 1. oh que bonica!!! jo també en vull una, però no ser teixir... no passo del punt tonto...jijiji

  volem veure-la evolucionar!!
  petons

  ResponElimina
 2. no m'extranya que laMarta la vulgui , es molt maca. roser

  ResponElimina
 3. A mi tampoco me importaría tener una igual, ¿no te puedes equivocar de Marta al entregarla?

  ResponElimina