dissabte, 28 d’agost del 2010

De nou a casa.

Ja hem tornat. A casa. A les nostres coses.
Una princesa amb el seu nadó a la bandolera i pintant amb pintura de dits :-D Podeu imaginar com ha acabat tot, no? Però ella soleta, sense dir res ha rentat al seu vestit a la cambra de bany. Sortia escuma pertot arreu!
I m'han caigut les ulleres! No podré fer res (ni llegir, ni cosir, ni fer ganxet...) fins que no en tingui unes de noves... A veure si puc passar-m'hi abans d'anar a la trobada de KCS.
***
De nuevo en casa.
Una princesa con su bebé en la bandolera, pintando con pintura de dedos :-D. Podeis imaginaros cómo ha terminado todo, no? Pero ella solita, sin decir nada ha lavado el vestido en el cuarto de baño jejeje ¡Salía espuma por todos sitios!
Y... se me han caído las gafas! No podré hacer nada (ni leer, ni coser, ni ganchillar... ) hasta que tenga unas nuevas. A ver si puedo ir a la óptica antes de ir a la quedada de KCS.

1 comentari:

  1. benvinguts per casa . quin poti poti que fa la princesa i veig que els ens vben ensenyats ( hu dic per lu de rena la roba ella soleta) . un remei d'ugencia `per les olleras es comprarles de farmacia ( si nomes son per llegir de aprop),roser

    ResponElimina