dimecres, 3 de novembre del 2010

7 setmanes.

Avui m'he adonat que queden 7 setmanes per nadal. Només 7 setmanes! I un munt de coses per fer, començant per esbrinar què voldran demanar els nens al pare Noel. I també preparant-los el calendari del desembre que segur que volen tornar a fer.

3 comentaris:

 1. nomes set setmanes queden, ostres m'agafara amb el pixats al ventre, tinc que afenyarme a buscar un detall per fer per tota la familia,uf em la ma de coses que tinc per fer, casum dena . petons. roser

  ResponElimina
 2. Nena me acabas de estresar ufffffffffff.

  ResponElimina
 3. oh deu meu!!!
  només set setmanes!!!
  només tinc pensada una cosa!!! per la meva sogra!!!

  i els nens?? el gran aquest any ja saps qui son els reis.. serà un nadal diferent...

  però vaig tard, vaig tard... com el conill de l'alicia... vaig tard...

  ResponElimina