dimarts, 25 de gener del 2011

El coll que va esdevenir bufanda.

El que tenia entre mans fa uns dies, com és normal, ja està acabat. Havia de ser un coll, però un cop el tenia fet me'l vaig emprovar i no em va agradar gens, quedava massa arrapat al coll i molestava. Conclusió: allargant el coll... es converteix en una bufanda. I m'agrada molt el resultat final, potser un pel curteta per a un adult, però li ha agradat molt a qui li hem regalat.
Li queda bé al meu model, oi?

***
El cuello que se convirtió en bufanda.
Lo que tenía entre manos hace unos días, como es normal, ya está acabado. Tenía que ser un cuello, pero cuando lo tuve hecho me lo probé y no me gustó nada, quedaba demasiado cerrado y molestaba. Conclusión: alargando el cuello... se ha convertido en una bufanda. Y me gusta mucho el resultado final, quizá un poco corta para un adulto, pero le ha gustado mucho a quien se la hemos regalado.
Le queda bien a mi modelo, ¿verdad?

1 comentari:

  1. Com a bufanda per el nen es mol maca. Per ser un coll per tu, hauria de ser mes ample, perque tingui caient i en un moment donat el puguis aixecar per tapar les orelles i el cap, i amb una mica mes d'allergada perque quedin holgats. roser

    ResponElimina