diumenge, 27 de febrer del 2011

Groc, verd i blanc.

S'acosta Carnestoltes i aquest any des de l'escola han dit que no hauràn de dur un dia una disfressa feta a casa. Quin descans, oi? És el que jo vaig pensar jajajajaja No han de portar disfressa, pero... Però han d'anar cada un vestit d'un color, de cap a peus... bé... millor dit: samarreta i pantalons. Fàcil! Els colors que ens han tocat: groc, verd i blanc. I me'n vaig a una botiga barateta a veure si ho trobo i, verd encara hi ha alguna cosa, blanc alguna samarreta, però groc!! Groc no hi ha res de res!
Solució: compro 2 samarretes verdes i 4 de blanques. Corro a la drogueria i compro tint per a roba de color groc i després compro la goma elàstica en un altre lloc. En total mitja hora i 15€.
Avui he tenyit les samarretes grogues (i una més per a mi) i ara només em caldrà cosir una estona (ja us explicaré com convertir una samarreta en uns pantalons) i divendres tindran la disfressa i de dissabte en endavant tindràn un pijama xulíssim!
:D
***
Amarillo, verde y blanco.
Se acerca Carnaval y este año, desde el cole han dicho que no tendrán que ir ningún día con un disfraz hecho en casa. Qué descanso, ¿verdad? Es lo que yo pensé jejejejeje No tienen que ir disfrazados, pero... Pero tienen que ir vestidos de un color de la cabeza a los pies... bueno.. mejor dicho: camiseta y pantalón. Fácil. A ver.. los colores? Amarillo, verde y blanco. Y me voy a una tienda baratita a ver si encuentro algo y verde aún hay algunas cosillas, en blanco alguna camiseta, pero amarillo no hay nada de nada!
Solución: compro 2 camisetas verdes y 4 blancas. Corro a la droguería y compro tinte para ropa de color amarillo y después compro goma elástica en otro sitio. En total media hora y 15€.
Hoy he teñido las camisetas amarillas (y una más para mí). Sólo me falta coser un rato (ya os explicaré cómo convertir una camiseta en unos pantalones) y el viernes tendrán el disfraz y a partir del sábado tendrán un pijama chulísimo!
:D

1 comentari:

  1. 15 euros 6 samarretes , la goma i el tint !!!!!com pot ser ,??? aki a Girona no tenim aqueset xollos.
    ja m'agradara veure el pijama, a veure si hu put adaptar a nois de 17 i 19 anys , jajaja , potser emm diran que me els foti jo . roser

    ResponElimina