dimecres, 30 de març del 2011

Confirmat: som famosos!

Ahir baixàvem de l'escola en autobús, com molts dies. En una de les parades va pujar un home amb una nena i al veure'ns es va posar molt content. Com que va poder seure a la vora va dir-me: 'És que sou famosos!'.  Me'l vaig mirar sense entendre, endevinant potser què volia dir. I va seguir: 'De bon rotllo, eh?'. Jo reia i ell va seguir dient que sí, que som famosos perquè sempre anem cantant i fent jocs amb els nens. Jo li vaig dir que sí, però que ens hauria de veure el camí fet abans que anem amb l'O. i els seus nens i encara és més jejeje.

Ja ho deia jo, ja, que ens coneixeria tothom! I ahir m'ho van confirmar. Però és que amb un camí tan llarg... alguna cosa s'ha de fer, no?

Potser algun dia ens decidim i passem la gorra ;)

***

Confirmado: ¡somos famosos!

Ayer bajábamos del cole en autobús, como muchos días. En una de las paradas subió un hombre con una niña y al vernos se puso muy contento. Como pudo sentarse cerca de nosotros me dijo: '¡Es que sois famosos!'. Le miré sin entender, adivinando quizá lo que quería decir. Y siguió: 'De buen rollo, ¿eh?'. Yo me reía y él siguió diciendo que sí, que somos famosos porque siempre vamos cantando y haciendo juegos con los niños. Yo le dije que sí, pero que nos tendría que ver el resto del camino que vamos con O. y sus niños y aún es más jejeje

¡Ya lo decía yo, ya, que nos conocería todo el mundo! Y ayer me lo confirmaron. Pero es que en un camino tan largo… algo hay que hacer, ¿no?

Quizá algún día nos decidimos y pasamos la gorra ;)

4 comentaris:

 1. Asique famosos ¿eh? ya os pediré un autógrafo.

  ResponElimina
 2. ah coi , aixis dema pude fare un troç de cami amb vosaltres, si us hu paseu tan be , deu ser molt divertit. pero amb tto el que vas dir ahir !!! vinc una mica espantada .... je je je . roser

  ResponElimina
 3. jajajaj
  Si vols pots acompanyar-me a recollir els nens a l'escola i ho veus tu mateixa!
  ;)

  ResponElimina
 4. Ya sabíamos que este momento llegaría.Solo espero que podamos tener un autógrafo de todos vosotros en camiseta -que estamos preparando- para tenerla de recuerdo en un lugar preferente de nuestro baúl de los buenos recuerdos.

  ResponElimina