dimarts, 14 de juny del 2011

Diari d'una dona senzilla.FOR TODAY ... PER A AVUI 14 de juny.

Outside My Window... Per la finestra... sol d’estiu i els falciots volant i cridant. M’agraden. Quan la Marta era petita els vèiem cada dia de camí del Xerric i jo l’ensenyava a veure’ls i a escoltar-los com cada dia ens deien ‘bon dia’.
I am thinking... Estic pensant... No vull pensar tant. No vull pensar tant. No vull pensar tant. No vull pensar tant. No vull pensar tant.
I am thankful for... Em sento agraïda per... la companyia de les petites de casa, i no parlo de les nenes, sinó de la Tami, l’Ani i la Bilula, m’acompanyen allà on vaig, sempre! La Bilula potser no tant, però si està a la vora també ve per posar-se’m a sobre. Sempre he de teixir o llegir o ajudar a fer deures amb la Tami als peus i una gateta a la falda.
I am wearing... Que tinc posat... pantalons i samarreta. Una samarreta negra com en tinc vàries i m’agradaria tunejar-les. A veure què se m’acut.
I'm remembering... Estic recordant... com passen de ràpid els dies que els infants són petits, i tan de pressa com passa s’oblida. Cal, com l’altre dia ens va passar a nosaltres, trobar unes fotos i veure’ls un altre cop de petits. I recordes el tacte de les seves manetes, la seva olor, el seu dormir, les seves rialles... I somrius.
I am going... Vaig a... publicar el meu conte a Bubok, ja no m’espero més. L’avantatge de fer-ho aquí és que podré fer-ho en més d’un idioma alhora.
I am reading... Estic llegint... he començat dos llibres: Tierra de Barbara Marciniak i Qué hace una persona como tú en una crisis como esta, de Leopoldo Abadía.
I am hoping... Espero... que ara que faré un minicurset, el pa que faci a casa quedi molt més bo encara.
In my mind... Tinc al cap... els compte enrere per a fi de curs. Pitjor que els nens, és cert.
Noticing that... Adonant-me que... la paciència és la mare de la ciència. I de la pau, i de la tranquil•litat i d’un dia feliç.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... Quan arribis a l’últim full, tanca el llibre.
From the kitchen... Des de la cuina...
projectes i consultes a llibres de cuina, a veure si incorporem algun plat nou al repertori que tenim, perquè de tant en tant s’ha de canviar una mica, però costa sobretot quan hi ha petits als que no agraden gens els canvis. I per sopar, ensaladilla i ous de la gallina del terrat.
I am creating... Estic creant...
un xal de cotó que tinc aturat, un xal amb una llana preciosa per començar, un xal per bloquejar i uns mitjons pels que he fet una barreja d’una pila de patrons.
Around the house...
Per tota la casa...trossets de llanes i braçalets de nusos a mig fer. L’Íria ha après a l’escola a fer-les i es passa el dia fent-ne i després surten pertot arreu: braçalets i restes de braçalets. I quan ja no li agraden (l’altre dia en duia 6 o 7 a la cama) els talla i torna a començar.
One of my favorite things...
Una de les meves coses preferides... És difícil anar dient tantes coses preferides... dubto que ningú en tingui tantes i sempre penso que em repeteixo, però és el que hi ha, no? Doncs... una de les meves coses preferides és tafanejar per internet, veure coses que han fet altres persones i pensar que també m’agradaria fer-les, posar-les a la llista mental de coses per fer (la física ja no l’utilitzo) i esperar tenir temps algun dia per poder fer-les.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: dinar per celebrar la jubilació d’una amiga, anar (si puc) a la trobada del Dia Mundial del Patchwork, anar a la trobada de KCS (també si puc) acabar els mitjons de l’Íria (fàcil ara que ja tinc fet el taló) i començar un xal que m’han encarregat.
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:

El cactus ha tornat a florir :)
Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

2 comentaris:

  1. i despres em dius a mi que faig moltes coses ?????
    llegeix el post que has fet i veurres totes les que fas tu .
    roser

    ResponElimina
  2. aquest matí jo he portat al M al Xerric i al llegir-te se m'ha posat un somriure als llavis. Gràcies.

    ResponElimina