dimarts, 26 de juliol del 2011

Melmeladejant.

Aquest mes de juliol m'ha agafat per fer melmelades. Aquesta és la quarta que faig :) I m'han sortit 8 pots. En calent estava bona, a veure què tal està quan la pugui tastar ja freda. La recepta us la passo quan l'hagi tastat (si surt bona, sinó... res de res).

***
Mermeladeando.
Este mes de julio me ha dado por hacer mermeladas. Ésta es la cuarta que hago :) Y me han salido 8 tarros. Caliente estaba rica, a ver qué tal cuando la pueda probar ya fría. La receta os la pasaré cuando la haya catado (si sale buena, sinó... nada de nada).

1 comentari:

  1. si calenta es bona, freda encara es millor.
    jo en vaig fer de poma ,nomes un pot , bonisima. sense recepta , tres pomes una mica d'aigua, fructosa al gust i una mica de sucre de vainilla.
    tot a ull i com em va semblar

    roser

    ResponElimina