dilluns, 18 de juliol del 2011

Quina edat t'agradaria tenir?

Això m'ha preguntat aquesta tarda el Pau tornant cap a casa: Mama, quina edat t'agradaria tenir? Jo ho he pensat un moment i li he dit que m'agrada tenir la que tinc ara, perquè estic molt bé i perquè si canviés alguna cosa del passat potser no estaria on ara estic.
I a tu... quina edat t'agradaria tenir?
***
¿Qué edad te gustaría tener?
Esto me ha preguntado Pau esta tarde, volviendo a casa: Mamá, ¿qué edad te gustaría tener? Yo lo he pensado un momento y le he dicho que me gusta tener la que tengo ahora, porque estoy muy bien y porque si cambiara algo del pasado quizá no llegaría a estar donde estoy.
Y a ti... ¿qué edad te gustaría tener?

3 comentaris:

 1. doncs jo faré trampes: m'agradaria tenir 25 anys però sabent tot el que se ara, amb l'experiència que tinc ara de la vida!

  ResponElimina
 2. A mi m'agradaria tenir una mica menys dels que tinc , entre 40 i 45.
  roser

  ResponElimina
 3. A mi em va preguntar si preferia ser gran o petita i vaig contestar que gran, perque podia fer el que volgués i no donar explicacions a ningú pero així que ho anava dient em vaig adonar que no podia fer el que volgués i que masses coses depenien del que jo feia, aixi que li vaig dir que preferia ser petita i que em cuidessin els meus pares i conservar tota la inocència dels 5 anys.

  ResponElimina