diumenge, 18 de setembre del 2011

Fent melmelada un altre cop.

La Núria em va regalar un pot de melmelada l'any passat que estava boníssima. De pera, concretament de pera ercolina. Mai no havia sentit parlar d'aquesta pera fins aquell moment. El dia que vaig veure que a la fruiteria de sota de casa tenien d'aquestes peres ja vaig decidir que en faria i ahir en vaig comprar per poder fer-la avui. Aquí la teniu, 4 pots de melmelada que, pel meu gust, m'ha quedat més dolça que la que em van regalar, però bona igualment. Ara a esperar que es refredi al rebost.
***
Haciendo mermelada otra vez.
Nuria me regaló un tarro de mermelada el año pasado que me gustó muchísimo. Era de pera, concretamente de pera ercolina. Nunca había oído hablar de estas peras hasta ese momento. El día que vi que en la frutería de debajo de casa las tenían decidí que haría mermelada y ayer, por fin, compré algunas para poder hacerla hoy. Aquí está, 4 tarros de mermelada que para mi gusto está más dulce que la que me regalaron, pero igualmente buena. Ahora a dejarla enfriar en la despensa.

4 comentaris:

 1. mmmmm.... a mi m'encanta la melmelada, ja t'ho he dit més d'un cop. el problema es que només m'agrada a mi i penso q al final, si en faig, nomes en menjaré jo!!
  pero segur que m'acabo animant.

  molts petons

  ResponElimina
 2. Bé... sempre en pots fer, guardar-te un pot i regalar la resta, no?
  ;)

  ResponElimina
 3. jo la vaig fer l'any passat , no se si de pera ercolina o pera normal .
  La de poma , queda bonisima i avui o dema en fare de tomata , que m'han asegurat que tambe queda molt bona. Em fa una mica de cosa fer-la de tomata , pero diu que queda be. ja et dire el qué ,quan la tasti

  roser

  ResponElimina
 4. Nena,
  que a casas tinc un megapot de melmelada de figa per a tu, a veure si ens veiem i et paso la melmelada i la bici

  ResponElimina