diumenge, 25 de setembre del 2011

Provant.

Ahir vaig estar provant de fer una bosseta-moneder com els que us vaig ensenyar aquí. En vaig fer un i quan la Marta el va veure acabat va dir 'Per a mi!'. I l'Íria que també l'havia vist va dir que en volia també un per a ella. Vaig tornar a la màquina de cosir per fer-ne un altre, rosa aquest cop, és el color que més agrada a l'Íria. No crec que es trigui més de 15 minuts en fer-los. Quan el vaig tenir fet i li vaig donar va ser el torn de l'Anna de demanar-ne un per a ella de color carabassa. Que vaig córrer a fer-li. Només falta decorar-los una miqueta. I fer-me'n un per a mi ;)
***
Probando.
Ayer estuve probando a hacer un monedero como los que os enseñé aquí. Hice uno y cuando Marta lo vió dijo: 'Para mí!'. E Íria, que también lo había visto dijo que ella también quería uno. Volví a la máquina de coser para hacer otro, rosa esta vez, que es el color que más le gusta a Íria. No creo que se tarde más de 15 minutos en hacerlos. Cuando lo tuve terminado y se lo di le toco el turno a Anna de pedir uno para ella, de color calabaza. Por supuesto fui enseguida a hacerselo. Ahora sólo falta decorarlos un poco. Y hacerme uno para mí ;)

2 comentaris:

  1. qudan molt divertits, el que pasa es que el color taronja, potser no es tant practic, al tenir la cremallera al mig no hi caben tants de diners

    roser

    ResponElimina
  2. que bé que t'han quedta! i que fàcil no?
    ara que torno a tocar la màquina de cosir m'ho hauré de mirar....

    ResponElimina