dijous, 29 de desembre del 2011

Mama, puc?

Quan fan aquesta pregunta pot ser perillós dir que sí, però sempre que és possible m'agrada que provin allò que se'ls acut, com l'altre dia amb el premsa-patates i el sopar.
Així van quedar les salsitxes de Frankfurt :D
***
Mamá, ¿puedo?
Cuando hacen esta pregunta puede ser peligroso decir que sí, pero siempre que es posible me gusta que intenten aquello que se les ha ocurrido, como el otro día con el prensa-patatas y la cena.
Así quedaron las salchichas de Frankfurt :D

3 comentaris:

 1. tu diràs , es molt divertit , pero jo un dia vaig tenir un susto de cal deu, amb una maquina elèctrica de pelar faves i pessols, posaves la fava i sortia esclovellada , pero va apretar masa i va seguir el dit,fotia un crits , que semblava que matavan el porc , jo desquiciada de nervis, el nen amb el dit alla enganxat, ni endevant ni endarrera, el meu home no hi era , imaginat l'imatge , nen amb el dit enganxat dintre de un forat amb "cuchillas" , la mama (jo) n podia treure li podia treure el dit , i com anem al ambulatori , jo conduin i el nen amb dit a dintre l'aparell. La veridat un quadro , no se com m'hen vaig ensortir , finalment no se que vaig fer , pero els dits van sortir de la maquina.
  Mai mes els hi he deixat fer coses d'aquestes.

  roser

  ResponElimina
 2. M'has fet riure imaginant la situació, però... ufffff Quins nervis! què malament que ho devies passar!!!!

  ResponElimina
 3. si si , hu he exlicat en clau d'humor , pero vaig pasar un rato força malament ( dit suaument , per no dir una paraulota que comença per pu i acava per ta )

  roser

  ResponElimina