dilluns, 6 de febrer del 2012

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 6 de febrer.
Outside My Window... Per la finestra... cel clar, sense núvols. Sol. I fred, moooolt de fred!
I'm thinking... Estic pensant... No puc pensar gaire, tinc la neurona glaçadeta ;)
I am thankful for... Em sento agraïda per... haver guanyat el nanorepte. Ara he de proposar el següent.
In the kitchen... A la cuina... fideus a la cassola. I pa a mig fer.
I am wearing... Que tinc posat... un folre polar, i un xal a sobre. Fa molt de fred aquí. Em fa pensar en els bidons amb un foc a dins que surten a les pelis per escalfar la gent al carrer. Com m’agradaria tenir-ne un a la vora!!
I am creating... Estic creant...el jersei de la Marta, que l’havia deixat aturat. A veure si li dono una empenta i li acabo per que se’l pugui posar aviat.
I am going... Vaig a... pujar la persiana. No m’agraden les persianes o les cortines, em sento tancada i no m’agrada aquesta sensació de no veure el que hi ha fora, de no poder mirar fora.
I am wondering... Em pregunto... com és que els gats de casa no són calbs. Amb la quantitat de cabell que perden i deixen enganxat als nostres jerseis, no els hauria de quedar ni un de sol a la seva pell!!!
I am reading... Estic llegint... poc, molt poc. Al transport públic llegeixo fullejo el diari i a casa em dedico a teixir o a ganxetar. Cada llibre té el seu moment i el que tinc ara entre mans deu esperar el moment en que en trauré més de profit.
I am hoping... Espero... que quan vagi a fer el proper curs de reiki no faci ja tan fred com ara. Encara que ho dubto, en dues setmanes encara farà força fred, oi?
I am looking forward to... Estic mirant de... no pensar en el fred que tinc. I la Lilia deia que això no és fred! Brrrrrrrrrr Jo estic glaçada i no sé com s’ho deuen fer allà per no tenir fred.
I am learning... Estic aprenent... dels errors. Si no es disol bé la sosa, el sabó queda fatal! :D
Around the house... Per tota la casa... Jocs. Baralles. Discussions. Rialles. Colors. Deures. Infants. Vida.
I am pondering... Estic estudiant... com tenir més temps per fer allò que més m’agrada, però no se m’acut com. No puc deixar la feina... Els dies tenen 24 hores sense possibilitat d’allargar-los... Els nens encara són petits i necessiten ajuda... Alguna idea?
A favorite quote for today... Una cita que m'agrada... Les coses no canvien. Canviem nosaltres.
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... en un dia de fred és que vinguin tots els gats a dormir a la meva falda i que la Tami jegui al meu costat. Les meves estufetes particulars jejeje
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: acabar l’elefant i alliberar-lo. M’agradaria fer-ho amb els nens, involucrar-los en aquest ‘regal a un desconegut’. I acabar el jersei de la Marta. Crec que per se realista només m’he de proposar aquestes dues coses.
També hem de quedar amb els avis. A veure si els diem que vinguin tots a dinar a casa.
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:
El cel clar d'avui. La Sagrada Família. I la grua més alta d'Europa!

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada