dimecres, 23 de maig del 2012

L'Ani.

S'ha quedat tan primeta des de l'arribada del Ron...
Com ja és molt gran hem començat a donar-li menjar tou, de llauna, i té la cara dura tan gran que de tant en tant se'n va a la cuina per a que li posi el seu menjar al plat. Al matí és el primer que fa, miola i miola fins que vaig darrere seu fins a la cuina.
I mentre ella menja el Ron i la Tami jeuen a la vora, un a dins de la cuina i l'altra a la porta, esperant a veure si deixa alguna cosa al plat. Jo crec que si poguessin creuar els dits ho farien!!!

1 comentari:

  1. no m'ho puc creure. La mes gran de les nostres , tambe he començat a donarli menjar de llaune tou , i esta com boixa , es un no para de miular i miular a totes hores. El futut es que si li poso molt , el que li queda en el plat despres no se'l menja i el tinc de llençar, per tant li poso de mica en mica , pero ja et dic la tinc tot el dia a darrera demenan menjar.

    roser

    ResponElimina