dimarts, 12 de juny del 2012

Lectures noves de trinca.

Diuen que si alguna cosa pot anar malament, segur que hi anirà, no? Doncs ahir que havia de cosir tant sí com sí... se'm va fer malbé la màquina de cosir!!! I ara he de dur-la a arreglar i a veure... espero que no sigui res important. I allò que havia de fer, haurà d'esperar a que la torni a tenir en condicions.
Avui porto dues lectures i un enllaç tots molt interessants.

Aquest llibre ens ha agradat molt a tots, hi ha moltes activitats per fer aquest estiu amb els nens, i moltes idees molt interessants. I la revista és per llegir-la més a poc a poc, perquè tots els articles són fantàstics.
I l'enllaç que m'ha agradat és una llista de 50 coses de la vida que són gratuïtes.
***
Lecturas nuevecitas.
Dicen que si algo puede ir mal, seguro que irá mal, ¿verdad? Pues ayer, que tenía que coser a la fuerza... se me estropeó la máquina de coser!!! Y ahora tengo que llevarla a arreglar y a ver... espero que no sea nada importante. Y aquello que tenía que hacer tendrá que esperar a que vuelva a tenerla en condiciones.
Hoy traigo dos lecturas y un enlace muy interesantes.
Este libro nos ha gustado mucho a todos, hay muchas actividades para hacer este verano con los niños, y muchas ideas muy interesantes. Y la revista es para leerla más despacio, porque los artículos son fantásticos.
Y el enlace que me ha gustado es una lista de 50 cosas de la vida que son gratis.

1 comentari:

  1. quina mala pata i tens rao quan nesesites algu rapidament , mes entrebancs es tenen

    roser

    ResponElimina