dilluns, 13 d’agost del 2012

Última setmana.

Semblava que no arribava, però per fi, la propera setmana ja estem de vacances!!!! Quines ganes!!
Però com els nens sí que tenen vacances hem anat fent cosetes amb ells, com ahir que vam anar passejant a la platja.

3 comentaris:

 1. ostres ,ara se m'han creuat els cables, vau anar desde casa teva a la platja a peu ??? ((( dintre de la meva ignorancia , pues no se les distancies de Barcelona ))) creia que tot queda molt lluny


  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. :)
   Diumenge no, vam anar a peu només des d'on vam deixar el cotxe fins a la platja. Però a Barcelona pots anar en bus/metro i a peu fins a la platja.

   Elimina
 2. un dia que van anar al Hospital de sant Pau mentre a la meva mare li feien unes proves , vaig anar a peu fins a la sagrada familia, pero al tornar em vaig equivocar de carrers i crec que vaig anar a parar a la diagonal ( aixo em va dir una noia a la que li vaig preguntar com podia tornar al Sant Pau i ella no sabia tornar a peu , nomes em va indicar el metro que podia agafar , ) ostres quin fart de caminar que em vaig fer. finalment vaig agafar un taxi .

  roser

  ResponElimina