dijous, 14 de febrer del 2013

Per fi!!!

Hi ha projectes que t'agraden, n'hi ha que els fas de gust, n'hi ha que són divertits de fer... N'hi ha d'altres, en canvi, que tens moltes ganes d'acabar-los, que se't fan pesats, que no t'agrada el color i que són tan repetitius que sembla que no s'acabin mai...
I això m'ha passat aquests dies amb els escalfadors que he estat teixint per a la Marta. I els he fet contenta, perquè m'agrada fer les coses que els ve de gust tenir, però això no treu que... se m'hagi fet molt una mica pesadet.
Ara bé, el resultat final, un cop posats (per poder fer unes fotos) m'ha agradat moltíssim!


I a projecte acabat... projecte començat. Un altre slouchy hat com el de la Marta per a un encàrrec:

2 comentaris:

 1. pero que dius , si justament uns escalfadors son rapits i facils de fer . A mes a mes li queden super be

  roser

  bon cap de setgmana

  ResponElimina
 2. jo també n'estic teixint uns
  perque son un encàrrec, però sempre el mateix punt, el mateix color i a sobre x2... és d'un avorriment mortal... jajaja

  ResponElimina