dimarts, 16 de juliol del 2013

Autoregals.

Avui m'he fet uns autoregals :) La pilota, no, que me la va regalar l'Olga fa uns dies, una pilota que m'encanta, és com les boles de neu de nadal, però de color rosa. A les nenes també els ha agradat molt :)

El trapillo ha sigut casualitat, l'he vist en una botiga i com que encara no l'havia provat mai doncs m'he comprat una troca. Ja l'he encetat. He començat dos cops i l'he desfet. Decididament no m'agrada. No m'atreia, però ara ja puc dir que no m'agrada. No sé què li veu tothom jajajajajaja Sort que tothom som diferents!

I felicitats a totes les Carmes, Cármenes, Mentxus, Carmetes... Que passeu un dia molt feliç a totes!!!

5 comentaris:

 1. homeeee, menys mal que hi ha algu que pensa com jo i no li fa gaire goig el trapillo , es ben bé que surt algu nou , li fant moltra propaganda i apa tothom a fer el mateix.

  roser

  ResponElimina
 2. Gràcies, Sonieta! I a tu també, Roser (ja t'ho he dit al fb jejeje)

  Doncs saps què? Ja em sento més acompanyada jo també, semblava que era l'única a qui no li agrada jajajaja

  Petons a les dues!

  ResponElimina
  Respostes
  1. a mi tampoc em flipa gaire el trapillo. en faig així com a batzegades, sense patró ni sabent què sortirà...

   carmetins, envia'm un wachap, que he perdut els contactes del mobil, sispli :-)

   Elimina
 3. Si las bolas son fantásticas, sobre todo porque no son de cristal!

  ResponElimina