dimarts, 15 d’octubre del 2013

Pollastre al forn.

Fa uns dies vaig trobar (per internet) una recepta de pollastre que em va agradar: senzilla i (semblava) gustosa.
Però ja se sap el que passa quan trobes quelcom per internet i penses que recordaràs on era, oi? No ho tornes a trobar mai!!!!! I això m'ha passat per segona vegada. El primer cop va ser amb una recepta d'un pastís de mandarina mmmm boníssim!!!! i mai més no l'he pogut fer :(
Ahir vaig fer el pollastre com recordava i em va semblar. No sé si era exactament com deia la recepta, però va quedar tan bo que tots m'han demanat que ho faci molt sovint.


Ingredients: un pollastre sencer net, patates, una llimona, oli, sal i pebre.
Preparació:
Rentar el pollastre i les patates.
Tallar les patates a daus mitjans (ja sé que és una mesura difícil, però és que no eren ni grans ni petits hehehe) i posar-les en una cassola de fang.
Tallar unes rodanxes de llimona i posar-les a dins del pollastre, salpebrar-lo i posar-lo a sobre de les patates. Regar-lo amb un bon raig d'oli d'oliva.
Posar-lo al forn fins que estigui cuit. Jo el vaig tenir dues hores al forn i quan feia més d'una hora que hi era el vaig girar perquè es torrés també per la part de sota.

2 comentaris:

 1. uhiiiiiiiiiii uhiiiiiiii , jo soc capaç de estar fent manualitats i coses meves 10 hores si cal , pero dues hores pendent de la cuina ni pensar-ho , el posaria al forn i ja mai mes m'enrecordaria . Els meus plats de cuina son dits i fets , com diem a casa cuina de supervivencia . El que si passa hores cuinant es en Jordi

  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. No em vaig passar dues hores.... bé, si que em vaig passar dues hores vigilant-lo, però perquè era el primer cop i no sabia com aniria. El proper dia ja no caldrà tanta vigilància, només posar-lo al forn, 1 hora o 1 hora i mitja, donar-li la volta i mitja hora més.
   Digues-li al Jordi, perquè estaba molt bo ;)

   Elimina