dimarts, 19 de novembre del 2013

Pilotes.

Tot va començar divendres, en una reunió amb tres mares més de l'escola per pensar què podríem vendre a la paradeta que farem per guanyar calerons per a una sorpresa per als infants de 6è.
Una de les meves propostes va ser fer boles de malabars, de ganxet. Senzill, ràpid, genial per acabar restes de llanes... Només cal gent que sàpiga fer ganxet i que tingui una mica de temps per poder fer-les. Em van demanar que en portés alguna per veure com eren i si seria possible fer-les o no, és a dir, a veure si els agraden o no jejeje
Tal dit, tal fet. Vaig arribar a casa i em vaig posar a la feina, com a mínim n'havia de fer tres.
Però en una casa amb nens... quan veuen alguna cosa que els agrada... 'aquesta per a mí!', 'jo vull aquesta altra!', 'me'n pots ver una lila i vermella?',... I entre les que volíen els meus, les que vaig pensar que podia regalar a alguns nadons que han nascut fa poquet i les que podríem regalar per nadal... ja n'he fet unes quantes:

1 comentari:

  1. que maques que queden , la foto queda molt maca amb tants de colors

    roser

    ResponElimina