dijous, 5 de desembre del 2013

Desfer i tornar a començar.

Quan teixeixes o ganxetes sempre hi ha projectes que van quedan endarrerits, de vegades perquè són lents de fer i de vegades és perquè no t'acaba de convèncer allò que estàs fent. Malgrat tot segueixes, perquè saps que és bonic, perquè ja tens molt tros fet, perquè... Motius n'hi ha molts, però quan t'atures i penses si allò ho faràs servir i la resposta és que no, el millor que es pot fer és desfer i tornar a començar una altra cosa.
Això m'ha passat a mi aquests dies. He desfet tot el que tenia a mitges i no m'acabava de fer el pes. Ahir. I ahir mateix ja vaig començar una coseta nova que em té contentíssima. Amb la llana que estava fent un South Bay groc, una malabrigo lace que sembla un trosset de núvol, he començat un Woodland Spring, un xal preciós que ja he teixit dos cops i que encara no tinc al meu armari, a veure si ara es queda a casa.

1 comentari:

  1. No m'estranya que no tinguis cap a l'armari, jo també el voldría!!!!! Es maquiiiiisim!!. Em frena tant de calat, els meus fills no estàn preparats per aquests tipus de xals, hauría de desfer i tormar a repetir.

    Espero veure'l acabat.

    Petonets

    ResponElimina