divendres, 14 de març del 2014

2on parell de mitjons acabat.


Ja us vaig dir que quedaven diferents, oi? L'Íria els volia més curtets, però em sembla que el mínim és aquest. L'Íria no ha esperat a demà per estrenar-los, ha estat rematar els fils i posar-se'ls, encantada de tenir mitjons nous com els de la seva germana gran :)

I això és el que tinc entre mans: un xal amb una llana que m'agrada molt, n'havia fet un ponxo, però com que no me'l posava l'he desfet fa uns dies i vaig a fer un Raspberry, un patró que ja he fet, que m'encanta i que em poso moltíssim.
Uns altres mitjons (per a mi, de debò, si em queden petits els desfaré i tornaré a fer-los fins que em vagin bé!) i un barret que m'han encarregat, però que a aquest pas no se'l posaràn fins l'any que ve, perquè encara ni he cabdellat la troca!

1 comentari:

  1. els mitjons no son iguals que els altres pero aquest tambe son molt macus . el que m'agrda motl es la llana d'aquest nou xal que estas fent , segur que queda molt be .

    roser

    ResponElimina