dijous, 22 de maig del 2014

Llegint.

Aquests dies he deixat de banda el punt, el ganxet, fins i tot el blog, per dedicar-me a llegir.
Tot va començar quan la Marta em va demanar-me algun llibre del Paulo Coelho. Vaig buscar-li L'alquimista que li ha agradat molt. I mentre ella llegia li anava buscant la resta que estaven repartits per tota la casa. A mida que els anava trobant tenia més ganes de llegir-los jo també. I això estic fent. Els començo com si no els hagués llegit mai, i mica en mica m'adono que sí, que ja els vaig llegir fa molt de temps, i torno a descobrir allò que em xiuxiuegen a cau d'orella. Primer ha estat Verònika decideix morir, després El Zahir, i ara 11 minuts. Encara en tinc algun més a casa.
Estic gaudint molt d'aquestes lectures, però tinc un munt de coses per acabar i per fer abans de l'estiu i no m'atreveixo a fer una llista perquè m'espantaré!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada