dilluns, 23 de maig del 2016

Xal acabat.

I els colors al natural són encara més bonics.
Quan el teixia pensava que a la meva amiga M. li agradaria molt, no deixava de pensar-ho, així que ja he comprat més llanes per fer-me'n un per a mi igual, bé, igual però diferent, perquè els canvis de color no seran pas iguals, serà com si fossin bessons ;)

4 comentaris:

 1. De ben segur que al natural els colors guanyen.
  Patint de xal-itis addictiva? No m'estranya que vulguis fer-te'n un altre per a tu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja tinc la llana, no trigaré a començar-lo ;)

   Elimina
 2. que xulo...
  ara recordo que tinc el meu a mitges... snif
  es lo que te tenir mil coses començades i no parar de començar-ne


  jajajaja besitos ^_^

  ResponElimina
  Respostes
  1. N'he de començar un altre... a veure si l'acabem juntes hehehe

   Elimina