divendres, 4 de maig del 2007

Llibres.

M'agrada aquesta imatge dels llibres com a portes a altres mons. Li vaig ensenyar al Pau l'altre dia i va al·lucinar, mai s'ho hagués imaginat. Em preguntava si podria entrar per aquestes portes i, és clar, jo li vaig dir que quan ell sabés llegir prou bé tindria la clau de totes aquestes portes.
;-)))

És un quadre de Rob Gonsalves. Aquí podeu veure més pintures seves.

Libros
Me gusta esta imagen de los libros como puertas a otros mundos. El otro día le enseñé a Pau este cuadro y alucinó, nunca se lo hubiera imaginado así. Me preguntó si él podría entrar por esas puertas y, claro, le dije que cuando supiera leer bien él tendría la llave de todas esas puertas.
;-)))
Es un cuadro de Rob Gonsalves. Aquí podeis ver más pinturas suyas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada