dimecres, 8 d’agost del 2007

Safata.

Recordo aquesta safata des de ben petita, sempre a casa. La mare me l'ha regalada i m'ha explicat la seva història. La va veure a Surge (o Surje, que no sé com s'escriu) i li va agradar tant que la va comprar abans fins i tot de tenir casa seva.
:-)))
M'agrada. I m'agrada molt tenir-la a casa meva. Gracias, mamá!Bandeja.
Recuerdo esta bandeja desde muy pequeña, siempre en casa. Mi madre me la ha regalado y me ha explicado su historia. La vio en Surge (o Surje, que no se como se escribe) y le gustó tanto que la compró incluso antes de tener su propia casa.
:-)))
Me gusta. I me gusta mucho tenerla en mi casa. Gracias, mamá!

1 comentari:

  1. Molt be x la teva mare!
    A mi em va regalar fa anys una safata gran amb dibuixos: era de la seva avia!!!
    I després les dones no conservem les coses?? chapeau!

    ResponElimina