divendres, 21 de setembre del 2007

M'agrada

Aquesta pedreta la vaig trobar aquest estiu, quan la vaig mirar bé vaig adonar-me que té forma de mussol. Ara està al rebedor de casa que és el lloc on diuen que han d'estar els mussols, per atraure la bona sort, que sempre entra per la porta.
Fa un parell de dies l'Anna va fer aquest dibuix. Quan el va tenir acabat me'l va ensenyar i em va dir: 'He fet aquest dibuix per recordar-me de tots quan sigui gran'. Em va deixar sense paraules i després vaig dir-li que buscaria un marc per penjar-lo a casa.

Me gusta.
Esta piedra la encontré este verano, cuando la miré bien me di cuenta de que tiene forma de buho. Ahora está en el recibidor de casa, donde dicen que tienen que estar los buhos, para atraer la buena suerte que siempre entra por la puerta.
Hace un par de días Anna hizo este dibujo. Cuando lo terminó me lo enseñó y me dijo: 'He hecho este dibujo para acordarme de todos cuando sea mayor'. Me dejó sin palabras y luego le dije que buscaría un marco para colgarlo en casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada