dilluns, 31 de desembre del 2007

Bon Any Nou!!!!!!!!! Happy New Year!!!!!!!!!!!

Per començar l'any m'he tallat els cabells. Canvis. Vull molts canvis aquest any. Molts propòsits que intentarem entre tots tirar endavant.
Fa un any que vaig començar a escriure aquí. M'agrada. Aquest any intentaré involucrar més als nens (i nenes, com em corregiria l'Íria) i que també participin ells en la redacció del nostre blog.
Hem sopat amb els nens aquesta última nit de l'any. I com que ells no podrien aguantar fins a les 12 de la nit hem pres el raïm (bé, de fet no ha estat raïm, els nens i l'A. han pres olives i jo trossets de poma, 12 pomes hagués estat massa!) amb l'horari d'Ekaterinburg, a les 8 de la tarda hora local. Així hem pogut fer-ho junts.
Desitjo a tots un Any Nou ple de ventures, ple de coneixences, com cantava Llach a Itaca.

Feliz Año Nuevo!!!!
Para empezar el año me he cortado el pelo. Cambios. Quiero muchos cambios este año. Muchos propósitos que intentaremos entre todos llevar adelante.
Hace un año que empecé a escribir aquí. Me gusta. Este año intentaré involucrar más a los niños (y niñas, como me corregiría Íria) y que también participen ellos en la redacción de nuestro blog. Hemos cenado con los niños en esta última noche del año. Y como ellos no iban a aguantar hasta las 12 de la noche, hemos tomado las uvas (bueno... de hecho no han sido uvas, los niños y A. han tomado aceitunas y yo trocitos de manzana, 12 manzanas hubiera sido demasiado!) a la hora de Ekaterinburgo, a las 8 de la tarde hora local. Así hemos podido hacerlo juntos.
Os deseo a todos un Año Nuevo lleno de venturas, lleno de conocimientos, como cantaba
Llach el poema de Kavafis, Itaca.

2 comentaris:

  1. MOLT BON ANY!!!
    ple d'estimació ,salut i treball!!

    ResponElimina
  2. Foto!! Foto con pelo corto!y FELIZ ANO NUEVOO!! que tenga suerte en todo!

    ResponElimina