dimecres, 8 d’octubre del 2008

Quina troballa!

La Merike m'ha fet un comentari al meu blog i quan he anat a tornar-li la visita m'he trobat una coseta que li he copiat de seguida. Aquests botons per traduir el blog que estan a la dreta. M'encanta. Ara moltes més persones podran entendre el que escric.

¡Que descubrimiento!
Merike me ha hecho un comentario y cuando he ido a su blog a devolverle la visita me he encontrado una cosita que le he copiado enseguida. Esos botones para traducir el blog que hay a la derecha. Me encanta. Ahora mucha más gente podrá entender lo que escribo.

2 comentaris:

 1. Gràcies! Un traductor no és gaire bo. Una màquina no té un cervell humà. Escric amb un traductor!! Parlo finès. M'encanta Catalunya.
  Salut!

  ResponElimina
 2. No és gaire bo, però ajuda, oi?
  ;-))
  Ho fas molt bé.

  ResponElimina