dimecres, 26 de novembre del 2008

Fent...

Coses que hem fet (l'Anna) o estem fent (jo) aquests dies:
L'Anna s'ha fet un portàtil (preciós, oi?) que fins i tot envia correus!!!!
Amb dues samarretes (una que no s'ha fet servir mai, però que m'agradava molt) estic fent un conjunt per a l'Íria, a veure si l'acabo ara i demà se'l pot posar.
Preparant el Nadal: ja estic preparant el calendari d'Advent. Com no he tingut temps de fer els mitjons com jo volia (ja ho deixo per a l'any que ve) he buscat mitjons de la capsa de mitjons per reciclar (per fer ninos, micos, etc) i n'he agafat 24, tots diferents! Només caldrà enganxar l'etiqueta, omplir-los i penjar-los. I això ho faré el cap de setmana ;-)))
Haciendo...
Anna se ha hecho un portátil (bonito, ¿verdad?) que incluso manda mails!!!
Con dos camisetas (una no se había usado nunca, pero me gustaba mucho) estoy haciendo un conjunto para Íria, a ver si mañana puede ponérselo.
Preparando la Navidad: ja estoy preparando el calendario de Adviento. Como no he tenido tiempo de hacer los calcetines como yo quería (ya lo dejo para el año que viene) he buscado calcetines de la caja de calcetines para reciclar (que esperan convertirse en muñecos, monstruos, monos, etc) y he cogido 24, todos distintos! Sólo tendré que pegar la etiqueta con el número, llenarlos y colgarlos. Y esto lo haré el fin de semana ;-)))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada