dimarts, 4 de novembre del 2008

Preparant les vacances d’Hivern.

Novembre. Queden 7 setmanes per les vacances d’hivern. Passarà molt ràpidament. I m’agradaria fer moltes coses abans.
Faré una ‘Llista de coses per fer’, encara que mai no li dic així, ho dic en anglès, per estalviar: ‘To do list’. Molt més curt i senzill.
To do list:
- Calendari d’advent.
- pijames per als nens amb bossa per desar-lo
- arbre de nadal i altres coses per decorar la casa
- carta per al pare Noel
- pensar la manera que els nens ajudin al pare Noel, fent algun detallet amb el nom de les persones a qui hem demanat algun regal per a que el pare Noel ho posi a cada regal que ens deixi a casa
Volia fer el calendari d’advent amb mitjons fets de feltre i decorats. Potser hauré de deixar-ho per a l’any vinent i aquest any agafar mitjos de la capsa de mitjons desparellats. I pensar els regalets que hi haurà a cada mitjó. L’any passat els va agradar molt i tenen ganes de tenir el d’aquest any.
Els pijames... m’agradaria molt fer-los. Fa temps que ho vaig pensant, a veure si tinc temps ... I les bosses, aniran molt bé, des de fa uns dies fan servir les bosses d’anar a la Biblioteca i ens va molt bé tant per recollir-los com per trobar-los al vespre!
L’arbre... Com el farem aquest any? On el posarem? Què més podem fer? Garlandes de paper, posar els llums de nadal, fer una corona de nadal, ...
(Què fosca la foto, no?)
(Qué foto más oscura ¿no?)

Preparando las vacaciones de Invierno.
Noviembre. Quedan 7 semanas para las vacaciones de Invierno. Pasarán muy deprisa. Y me gustaría hacer muchas cosas antes.
Haré una 'Lista de cosas que quiero hacer', aunque nunca las llamo así, lo digo en inglés: 'To do list'. Mucho más corto y sencillo.
Mi To do list:
- calendario de adviento
- pijamas para los niños con una bolsa para recogerlo
- árbol de navidad y otras cosas para decorar la casa
- carta para papá Noel
- pensar la forma de que los niños ayuden a papá Noel
Quería hacer el calendario de adviento con calcetines hechos de fieltro y decorados. Quizá tendré que dejarlo para el año que viene y este año coger los calcetines que hay en la Caja de Calcetines sin Pareja. Y pensar los regalitos que habrá en cada calcetín. El año pasado les gustó mucho y tienen ganas de tener el de este año.
Los pijamas... me gustaría mucho hacerlos. Hace tiempo que lo pienso, a ver si me da tiempo. Y las bolsas irán muy bien. Desde hace unos días utilizan las bolsas de ir a la Biblioteca y nos va muy bien tanto para recogerlos como para encontrarlos por la tarde.
Y el árbol... ¿Cómo lo haremos este año? ¿Dónde lo pondremos? ¿Qué más podemos hacer? Guirnaldas de papel, poner las luces de navidad, hacer una corona de navidad...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada