dimarts, 27 de gener del 2009

El meu diploma d'amigurumi.

Avui hem acabat el curs. M'ho he passat molt bé. Se m'ha fet massa curt. I el que més m'ha agradat ha estat aprendre que no cal seguir un patró. Només cal saber què es vol fer per poder fer-ho. Un gran canvi de tot el que jo havia après: buscar un patró i seguir-lo al peu de la lletra per poder fer el que altres havien fet abans. El que he fet aquests dies és unic, quasi irrepetible (jejeje) i creació meva. Gràcies, Aviv.


Mi diploma de amigurumi.
Hoy hemos acabado el curso. Me lo he pasado muy bien y se me ha hecho muy corto. Lo que más me ha gustado ha sido aprender que no hace falta seguir un patrón. Sólo hay que saber qué quieres hacer para poder hacerlo. Un gran cambio de todo lo que yo había aprendido hasta ahora: buscar un patrón, seguirlo al pie de la letra para poder repetir lo que otros habían hecho antes. Lo que he hecho estos días es único, casi irrepetible (jejeje) y creación mía. Gracias, Aviv.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada