dijous, 26 de febrer del 2009

El ratolí Pérez.

La innocència dels infants és la cosa més bonica que hi ha.
Ahir li va caure una dent a l’Anna, però se la va empassar sense voler i, per por que el ratolí Pérez no li deixés cap regal... va deixar-li una nota explicant-li què havia passat amb la dent:

El ratolí s’ha portat molt bé i aquest matí l’Anna tenia un regalet a sota del coixí.
El Pau, veient això, i com que aquesta nit, dormint, li ha caigut també una dent, l’ha embolicat amb un paper blau on havia escrit una nota demanant al ratolí Pérez un tren. I em preguntava: ‘oi que és màgic, el ratolí Pérez? Com el pare Noel’. I jo li he dit que sí, és clar!
A veure què li porta aquesta nit... ;-)

El ratoncito Pérez.
La inocencia de los niños es lo más bonito que hay.
Ayer se le cayó a Anna un diente, pero se lo tragó sin querer y, por miedo a que el ratoncito Pérez no le dejara un regalo… le escribió una nota explicándole qué había pasado con el diente:
El ratoncito se ha portado muy bien y esta mañana Anna tenía un regalito debajo de la almohada. Pau, viendo esto, y como esta noche, durmiendo, también se le ha caído un diente, lo ha envuelto en un papel azul en el que había escrito al ratoncito pidiéndole un tren. Y me decía: ‘¿verdad que es mágico, el ratoncito Pérez? Como papá Noel’. Y yo, por supuesto, le he dicho que sí!
A ver qué le trae esta noche… ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada