dimarts, 30 de juny del 2009

Workboxes.

Un dia és poc per valorar si ens van bé tot l'estiu o no, poquíssim jejeje, però estic molt contenta: ahir van ver els deures, tots els deures!!!, sense rondinar, amb ganes, com si fos un joc!

Al matí els vaig dir que tenien preparats els deures. Ràpidament van anar a tafanejar a dins les capces que havia preparat. Com que no tenim prou espai vaig preparar una capsa per a cada un amb arxivadors per a cada matèria/activitat. I van veure coses que els agradaven molt: la pissarra, 'fer una coca', 'mitja hora a l'ordinador'... També toca llegir i, és clar, no és el mateix 'llegir' que 'llegir amb la mare', fins i tot això va ser molt millor que qualsevol altre dia.

Quan s'hi van posar... en una hora i mitja ja estava tot fet!!! Coca i ordinador inclosos!!! Altres anys no fèiem ni la meitat i sempre amb mal humor i mals rotllos.

I la coca va ser un berenar perfecte!!!!

Ahhh I aquest matí, quan els he dit que ja estaven preparats els deures d'avui... els ha faltat temps per anar a xafardejar què haurien de fer abans d'anar a la festa de la Joana.

A veure si la setmana que ve continuo pensant el mateix.

(alguna foto, al vespre)

1 comentari:

  1. Encara que ara amb les fotos sembli més senzill, enca no entenc massa bé què és el workboxes...

    ResponElimina