dilluns, 13 de juliol del 2009

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 13 de juliol
Outside My Window... Per la finestra... el sol ja s'ha amagat però un avió encara refleja llum vermella. No fa prou fresqueta per que volin els falciots.
I am thinking... Estic pensant... en la sort que vaig tenir fent el curset d'amigurumis, d'allà han sortit les trobades de KCS i el millor: les amigues. Gràcies, noies!!!
I am thankful for... Em sento agraïda per... perquè la festa de l'Anna va ser un èxit, eren molt poquets, però s'ho van passar molt bé.
From the kitchen... Des de la cuina... els plats encara per rentar i el pa al forn, d'aquí a una mica començarà a sentir-se l'oloreta.
I am wearing... Que tinc posat... Pantalons curts, samarreta.
I am creating... Estic creant... el top de l’Anna, una bossa per a la Joana i per a l'Íria, iguales, una samarreta per a l'Íria.
I am going... Vaig a... acabar de comprar a Amazon, ja tinc ganes de tenir els llibres a les mans!
I am reading... Estic llegint... més que llegint, estic fullejant I love dirt de la J.Ward i Cómo hablar para que sus hijos le escuchen y como escuchar para que sus hijos le hablen de Faber i Mazlish.
I am hoping... Espero... que arribi aviat el fus!!
I am hearing... Estic escoltant... Bob Esponja. Els nens encara són desperts.
Around the house... Per tota la casa... coses per recollir. Arggggggg No tinc temps de res!!!!
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... els llibres. Són com un vici. No puc entrar en una llibreria i sortir sense cap llibre.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: el cap de setmana anirem de càmping, per fi estrenarem la nostra tenda!
Here is picture thought I am sharing... Un pensament en imatges per compartir:

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada