dilluns, 20 de juliol del 2009

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 20 de juliol
Outside My Window... Per la finestra... el cel encara es veu blau, uns quants núvols que van cap el sudest i la roba estesa que he de recollir.
I am thinking... Estic pensant... com de difícil ha estat el dia amb els nens. Sembla mentida, però cada dia es complica tot més sovint. Necessito fer amb ells coses divertides, no només els deures.
I am thankful for... Em sento agraïda per... en els dies que corren, no em falta de res, ja és molt, moltíssim.
From the kitchen... Des de la cuina... no tinc ganes de pensar en la cuina, els nens ja han sopat i els plats són nets. És suficient.
I am wearing... Que tinc posat... Pantalons curts, samarreta, el que sempre em poso per estar còmode a casa.
I am creating... Estic creant... continuo amb el top de l’Anna que al final serà tot vermell, estic filant, feina meravellosa i relaxant (cada cop em surt millor i la llana més fina i regular) i he de començar uns mitjons per a l'Antoni.
I am going... Vaig a... acabar de comprar a Amazon, ja tinc ganes de tenir els llibres a les mans!
I am reading... Estic llegint... segueixo amb Cómo hablar para que sus hijos le escuchen y como escuchar para que sus hijos le hablen de Faber i Mazlish.
I am hoping... Espero... el fus ja ha arribat... ara espero els llibres i el freezer paper!!!
I am hearing... Estic escoltant... Bob Esponja, la rentadora i una campaneta d'alguna pàgina que tinc oberta (però no sé quina!!).
Around the house... Per tota la casa... encara les coses que vam dur al càmping i que hem de posar al seu lloc.
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... les nines i els ninos, m'agraden molt. Una vegada, amb la Marta vam veure un (crec que ja ho he explicat, però) un os perdut, de roba i peluix, al terra. Ella anava al cotxet encara. Una aspiradora del carrer estava a punt d'empassar-se'l, però el conductor va veure que dubtàvem i va aturar-se. El vam recollir, no el podíem deixar allà. Quan el vaig rentar vam veure que era un osset molt estimat, sargit per arreglar els foradets. Encara està a casa: és l'Ós Trobat.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: l'aniversari de l'Ori, dissabte, i diumenge anirem a Can Mercader, als trenets.
Here is picture thought I am sharing... Un pensament en imatges per compartir:

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada