diumenge, 13 de setembre del 2009

S'han acabat les vacances.

I m'agradaria que ara tornessin a començar, però demà comença l'escola, així que caldrà esperar un any per tornar a gaudir d'estar amb els nens a temps complet.
Per acomiadar l'estiu hem fet coses especials: el Pau ha pogut, per fi, conduir un trenet i deu haver estat tan emocionant que s'ha passat la tarda dormint... L'Anna, l'Íria i jo hem anat a la platja i també ho hem passat molt bé.

Se han acabado las vacaciones.
Y me gustaría que volvieran a empezar, pero mañana ya empieza la escuela, así que tendremos que esperar un año para volver a disfrutar con los niños a tiempo completo.
Para despedirnos del verano hemos hecho cosas especiales: Pau ha podido, por fin, conducir un tren y debe haber sido muy emocionante porque se ha pasado la tarde durmiendo... Anna, Íria y yo hemos ido a la playa y también lo hemos pasado muy bien.

1 comentari:

  1. Encara que és dur, ... hem de mirar que comença una nova etapa : )
    Així que ja et pots posar les piles per buscar temps de no sé on i filar, i teixir, i fer moltes coses amb tota l'energia que sempre temps perquè aquí els teus seguidors fem dentetes i pensant, d'on treu el temps?
    Petonets i abraçades, JA TINC GANES DE VEURE'T!
    Xeli.

    ResponElimina