diumenge, 25 d’octubre del 2009

Diumenge.

Ahir em vaig oblidar d'explicar el motiu de fer tres cors. En el llibre Handmade Home hi ha un projecte preciós, el Cor de la Família, un cor fet per que els nens que vagin a passar la nit fora de casa se'l puguin emportar i no enyorin tant els seus ni casa seva, perquè sap que tots estan amb ell. Jo el volia fer per a nosaltres i quan ho vaig proposar als nens el Pau em va demanar que a més a més li fés un 'cor de la mami' per a ell. Vaig pensar que fent-lo de ganxet seria més fàcil i ràpid i, és clar, les nenes van dir que elles també volien el seu. Vet aquí el motiu de fer 3 cors.

Avui hem fet un munt de coses: hem anat en bicicleta, bé, han estat els nens qui ho han fet.

Hem convidat a dinar la MRosa i l'A.Laura, però com que la MRosa no pot venir a casa (per l'al·lèrgia) hem portat el dinar a casa seva. Elles dues han fet les postres i mmmmm quines coses més bones!!!
La meva samarreta nova. Xula, oi?
La Bilula és molt fredolica, sempre intenta posar-se a sobre d'algú, fins i tot de nit, com a la foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada