diumenge, 28 de febrer del 2010

A la platja.

Avui tocaria fer el post dedicat a La vuelta al mundo, però des de que m'hi vaig apuntar no ho he fet, ni li he dedicat prou temps. Em sap greu, perquè trobo que és una proposta molt bonica i m'agrada compartir-la amb gent de tot arreu.
Aquest matí hem anat a la platja, a fer córrer la Tami. D'allà ens hem portat sorra i aquesta pedreta:


A la playa.
Hoy tocaría hacer el post dedicado a La vuelta al mundo, pero desde que me apunté al grupo no lo he hecho, ni siquiera le he dedicado el tiempo suficiente. Me sabe mal, porque pìenso que es una propuesta muy bonita y me gusta compartirla con gente de todo el mundo.
Esta mañana hemos ido a la playa, a que Tami pudiera correr un poco. De allí nos hemos traído arena y esta piedrecita.

1 comentari:

  1. hola tina , akesta pedra potser molt significativa.pensa que entre mil.lions i mil.lions de pedres heu vist akesta i per alguna rao (no saps ben be kina)l'heu triat i us l'heu emportat a casa,pero la veritat es que es ella la que us ha triat a vosaltres i s'ha fet veure.Renteula una mica amb aigua i mentres estar sota l'aigua, amb el pensament demaneu que l'aigua s'enporti totes les cargues que porti i avui la treieu al balco a sobre d'un test amb terra i que es carregui de la llunya plena.Dema tindras una pedra amb propietats per el que vulguis i que pots fer-ne un anell o un penjoll. Si tens cuarços o pedres naturals avui es un bon dia per rentar-los i posarlos a caregar a la lluna plena.Dema ja no sera bon dia pues la lluna començara a minbar. petons . roser

    ResponElimina