divendres, 26 de març del 2010

Divendres.

Avui ja era un dia feliç des del començament. Avui començaven les vacances de primavera. Avui tornava la Marta. Avui feien les dances els infants de primària.
Però han passat més coses que han fet que el dia sigui encara molt millor.
He anat a buscar un paquet que ha vingut des de Moscou. Demà us ensenyaré què hi ha a dins.
He vist l'Isabel, que feia anys que no ens vèiem i parlant, parlant... li he dit si li agrada fer mitja o ganxet i m'ha respost: Que vas a l'Starbucks? jajajajajaja Ja som famosos!!!!! M'ha dit que vindrà!
I desprès, tornant cap a casa a l'autobús, he trobat la Conchita... potser feia més de 20 anys que no ens vèiem! M'ha fet molta il·lusió i espero que ens continuem veient de tant en tant.

Viernes.
Hoy era un día feliz ya desde el principio. Hoy empezaban las vacaciones de primavera. Hoy regresaba Marta. Hoy hacían las danzas los niños y niñas de primaria.
Pero han pasado más cosas que han hecho que este día sea aún mejor.
He ido a buscar un paquete que ha venido desde Moscú. Mañana os enseño que hay dentro ;-)
He visto a Isabel, que hacía unos añitos que no nos veíamos, y hablando hablando ... le he preguntado si le gusta hacer media o ganchillo y me ha respondido: Que vas al Starbucks? jajajajaja Ya somos famosos!!!! Me ha dicho que algún día irá!
Y después, en el autobús de vuelta a casa, he visto a Conchita... hacía más de 20 años que no nos veíamos! Me ha hecho mucha ilusión y espero que continuemos viéndonos de vez en cuando.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada