dimecres, 14 d’abril del 2010

No cuses avui?

Aquesta tarda, mentre esperava que l'Anna acabés la seva classe de natació, he tingut la següent conversa amb una nena que deu tenir la mateixa edat de l'Anna:
- Avui no cuses?
- No. Que t'agrada que cusi?
- Sí.
- Doncs ja ho faré un altre dia!
M'ha fet molta gràcia. Que mai no veuen cosir a ningú? I no és que jo cusi cada vegada que anem a l'esportiu, només que la setmana passada em van veure filar i els va sobtar molt, totes preguntaven.

¿No coses hoy?
Esta tarde, mientras esperaba que Anna acabara su clase de natación, he tenido la siguiente conversación con una niña que debe tener la misma edad que Anna:
- ¿No coses hoy?
- No. ¿Te gusta que cosa?
- Sí.
- ¡Pues ya lo haré otro día!
Me ha hecho mucha gracia. ¿Nunca ven coser a nadie? Y no es que me ponga a coser cada vez que vamos al centro deportivo, sólo que la semana pasada me vieron hilar y les chocó mucho, todas hacían preguntas.

1 comentari:

  1. jajaja, si que ens miren una mica extrany els nens...
    fa uns dies, per setmana santa, me'n vaig anar a la biblioteca amb els meus 2 fills i 2 més dels d'uns amics... normalment llegeixen, pinten, s'entretenen sols i jo sempre m'emporto la llana i el ganxet, per aprofitar l'estona, però aquest dia volien que estés per ells i ja em veieu envoltada de nens, pintant 3 ous de pasqua alhora, llegint un conte i vigilant-ne un altre que no volia quedar-se al nostre costat... en aquestes una de les filles dels meus amics em deixa anar: "i avui no cuses???" i es que només tenim dues mans i pintar, passar pàgines del conte i fer ganxet es una miiiiica complicat (però jo ja me n'he demanat un parell més per als reis)

    ResponElimina