dilluns, 10 de maig del 2010

Progrés de la manta-tapet.

Aquests dies no estic fent res més. I mira que tinc coses per acabar! Però em costa posar-m'hi. A més a més m'agrada com està quedant aquesta manteta. Encara no vaig per la meitat i deu fer uns 60 cm de diàmetre. I no és que vagi a poc a poc... és que he hagut de desfer-ne algun tros un parell de vegades: quan t'equivoques no te n'adones fins a 2 voltes després jejejeje


Progreso de la manta-tapete.
Estos días no estoy haciendo nada más. Y mira que tengo cosas por terminar! Pero no tengo muchas ganas de terminarlas. Además me gusta cómo está quedando la manta. Aún no voy por la mitad y ya mide unos 60 cm de diámetro. Y no es que vaya despacio, es que he tenido que deshacer algún trozo un par de veces: cuando te equivocas no te das cuenta hasta un par de vueltas después jejje

2 comentaris:

 1. que maca esta quedant,jo soc una xapucera , si puc no desfaig res, """faig una xapuça que no es vegi "" je je .
  una pregunta vull posar aquest traductor de google que tens al teu blog, com hu faig ??? roser

  ResponElimina
 2. molt xulo que t'està quedant el tapete-manta jajaja i lo mono que seria de perlé...

  t'ho diu una tapete-addicta jajajajaja, és broma, així adaptat a la llana també queda molt guai :-)

  besitos

  ResponElimina